Η Πόλη Των Ιωαννίνων

Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα του νομού. Χτισμένη στην όχθη της λίμνης Παμβώτιδας και σε υψόμετρο 500 μέτρων, μαγεύει με την ομορφιά της και τη ζεστή της ατμόσφαιρα. Μια ζωντανή πόλη με 100.000 κατοίκους, που κουβαλάει μια ιστορία αιώνων. Κάθε σοκάκι και πλατεία, κάθε σημείο της πόλης αντηχεί την σπουδαία της παράδοση.

Ο συνδυασμός των αναρίθμητων ιστορικών μνημείων και των μουσείων με την απίστευτη φυσική ομορφιά του τοπίου αποτελεί εγγύηση για τους επισκέπτες. Το κάστρο των Ιωαννίνων, η λίμνη με το νησάκι, το σπήλαιο περάματος, η εκπληκτική παλαιά πόλη με τα παραδοσιακά μαγαζάκια της και την εκλεκτή αγορά της καθώς και τα πολυάριθμα παλαιά αρχοντικά που δεσπόζουν στην πόλη, δε μπορούν παρά να τραβήξουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να τον αιχμαλωτίσουν.

Τα Ιωάννινα θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές στιγμές 

Λίγο  η ομορφιά της παλιάς πόλης, με τα λιθόστρωτα δρομάκια, λίγο η παραμυθένια λίμνη Παμβώτιδα που δεν θα αργήσει να σε κερδίσει αλλά και άλλα τόσα πράγματα που έχεις να κάνεις και να δεις στην πόλη των Ιωαννίνων σίγουρα την κατατάσσουν στις πόλεις της Ελλάδας που σίγουρα αξίζει να επισκευαστείς !  

Κάντε την κράτηση σας Τώρα !